Friday, May 4, 2012

♥ bedroom theme yg awesome ♥


Assalamualaikum bl0ggers & viewers :)


Bilik tidur adalah tempat untuk kite tidur dan merehatkan badan . So bilik tidur yang selesa , katil yang empuk , ditambah dengan hiasan yang cantik memang pasti akan membuatkan sesiapa sahaja mahu berada di bilik tidur 24 jam sehari . hahaha^^ ayat nak skema la keju nih . 0kay , entry kali nie keju nak share lagi gambar-gambar bilik tidur yg sangat cute mengikut tema kartun-kartun yg fam0us lagi am0us . Temanye terdiri daripada kartun-kartun yg gile c0mel , and mungkin sesuai untuk budak-budak . Kalau dah bangka macam keju nie rase macam buang tebiat k0t kalau theme bedr0om cenggitu . huhu~ 0kay , pr0ceed ter0s . Layan jer gambar nie semua :)




1. DORAEMON





2. HELLO KITTY






3. SPIDERMAN





4. SPONGEBOB SQUAREPANT





5. MICKEY & MINNIE MOUSE




0kay , dalam banyak-banyak theme kat atas nie , keju paling suke ngan theme Spongebob yg gamba first tu . C0mel tahap gaban :)) Nanti kalau keju dah ade anak nak buatkan la bilik tidur mereka macam nie . hehehe^^ berangan lebihh ! 0kay la , bagi keju dec0rati0n tak penting , yang paling penting katil dan tilam yang best sudah memadai , dan tak lupe juga bantal busuk :)


nie bedr0om ideas paling sempoi . Classss kau jah~ i l0ike !

2 comments: